Over mij

Ik ben Hester. Laat mij maar met kinderen en jongeren werken, dan ben ik op mijn best! Telkens weer ben ik verwonderd en onder de indruk van hun kracht, de talenten en mogelijkheden! 
Al toen ik leerkracht was in het basisonderwijs vond ik het belangrijk en fijn om te werken aan een fijne sfeer, waarin iedereen zich veilig voelt en kinderen te helpen om hun talenten en kwaliteiten te ontdekken en gebruiken. Want een gelukkig kind leert het best!

in 2014 ben ik me daarin verder gaan ontwikkelen en voor mezelf begonnen als kinder- en jongerencoach. Nu kon ik me helemaal richten op de ontdekkingsreizen die ik samen met de kinderen mocht meemaken!
De opleiding tot Rots en Watertrainer maakte  het voor mij compleet, de speelse, fysieke manier van werken past zo ontzettend goed bij mij!

Mijn visie

Elk kind is eigen- wijs!
Het is uniek, ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en manier. Het heeft eigen talenten, obstakels, valkuilen en wijsheid. Samen met jouw kind ga ik op zoek naar zijn mogelijkheden zodat hij zich zijn eigen wijze optimaal kan ontwikkelen en lekker in zijn vel zit!

Mijn missie

"Wie ben jij en wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten en je te ontwikkelen?" dat is de vraag die ik wil beantwoorden.
Mijn wens is dat ieder kind zich vanuit de eigen kracht en rust mag ontwikkelen en volop gebruik kan maken van zijn of haar talenten. Ik ga jouw kind niet vertellen wat hij moet doen, ik ga samen met hem op zoek naar de kracht en de mogelijkheden die in hem of haar zelf zitten!

Dit breng ik mee

Een schat aan ervaring in het werken met kinderen in jongeren, na meer dan 20 jaar werken in het onderwijs. Oprechte interesse en nieuwsgierigheid, in zowel jouw kind, jouw klas, jouw school als ontwikkelingen op mijn werkgebied. Ik wil altijd blijven leren, voor, met en door jouw kind.


En verder

Ook prive houd ik me graag bezig met kinderen, mijn eigen! Ik voel me trots en bevoorrecht dat ik de stappen die mijn zoons van 16 en 18 jaar zetten in het leven, van zo dichtbij mag meemaken! Naast mijn kinderen en mijn werk ben ik graag creatief bezig, beweeg graag (maar niet vaak genoeg..) en breng ik graag tijd door met de mensen de me lief zijn.

Gecertificeerd Rots en Watertrainer

Gecertificeerd Faalangst- reductietrainer

Licentiehouder kindercoachmethode "Coachee"

SKJ- geregistreerd.